Снощи по време на VIP Brother Live, Биг Брадър се

...
Снощи по време на VIP Brother Live, Биг Брадър се
Коментари Харесай

VIP Brother: Един напуснал Къщата, тотален музикален хит и Съквартирант с мед и пера

Снощи по време на VIP Brother Live, Биг Брадър се произнесе за нарушаванията в Къщата, след което Кулагин, Божана и Веселин  попаднаха в Изправителния център на VIP Brother. Там тримата би трябвало да прекарат неустановен интервал от време и да минат разнообразни проби. Още щом попадна в уединената стая, Веселин съобщи, че няма да може да издържи в тази конюнктура. Актьорът страда от клаустрофобия и тесните пространства не му понасят добре. Това бе и повода той да приключи присъединяване с и в шоуто. Б ожана и Кулагин останаха в Центъра за психическа резистентност и емпатия. Как се развиват двамата там, дали ще бъдат излекувани и какви похвати ползва върху тях Биг Брадър, ще разберем в идващите дни.
 
След като бюджетът на Съквартирантите бе приравнен със земята, Биг Брадър се смили над тях и им даде късмет да получат незабавна филантропична помощ. Съквартирантите получиха задача - да напишат и изпълнят ария, отдадена на глада в Къщата.
 
Изпълнението на групата откровено впечатли Биг Брадър и той зареди хладилника и склада със ресурси.
 
В шлагера " Кон фасул яде ли " Съквартирантите преплетоха поп, рап и национална музика в едно и имат цялостния капацитет да трансфорат спонтанното парче в цялостен есенен шлагер.
 
В зеницата на Окото на феновете попадна и Ричард . Фен на предаването го провокира да се намаже с мед, след това с гъши пера , а за похлупак да следва Кулагин като сянка и да повтаря всяка негова дума. Ситуацията провокира смях измежду всички Съквартиранти. Дори и сериозният Кулагин се позабавлява с останалите.-->
 

Актуални вести ще откриете на и на официалната
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР