Снощи Пари Сен Жермен и Байерн Мюнхен станаха първите отбори

...
Снощи Пари Сен Жермен и Байерн Мюнхен станаха първите отбори
Коментари Харесай

Кой друг ще си напише рано-рано домашното в ШЛ?

Снощи Пари Сен Жермен и Байерн Мюнхен станаха първите тимове през сезон 2017/2018, които си осигуриха предварително класиране за 1/8-финалите на Шампионската лига. Тази вечер следва нова порция от 8 мача, в които съществува голяма възможност да научим имената на още тимове, които доближават до топ 16 в шампионата.

Един от огромните претенденти за това е Манчестър Сити. Тимът на Хосеп Гуардиола оглавява група F с цялостен актив от 9 точки, а довечера излиза против третия в подреждането Наполи (3). Дори тъждество на „ Сан Паоло” ще бъде задоволително за „ небесно сините” поради триумфа им с 2:1 в първия двубой против „ везувианите”. При сходен сюжет и победа на Шахтьор Донецк над Фейенорд в другата среща, то първите две места ще бъдат обезпечени за украинците и англичаните.

Другия отбор, който има големи шансове да си опече работата още довечера е Бешикташ. Турците изумиха всички с представянето си в група G дотук, където записаха 3 победи от 3 мача. Те водят с 5 точки пред втория Република България Лайпциг, който ще гостува на Порто в мач, в който ремито ще е еднакво на самоубийство. Без значение каква ще е развръзката на „ Драгао”, в случай че Бешикташ завоюва и ответния мач против Монако, то той ще бъде сигурен участник в осминафиналите.

Група Н пък може да донесе и българската диря в сряда вечер. Опитният Живко Миланов към този момент е възобновен и не е изключено да попадне измежду титулярите на своя АПОЕЛ Никозия, който гостува против Борусия Дортмунд. Германците изпитват остра потребност от точки, така кат имат единствено 1 след откриващите си три мача. Лидерите в групата Тотнъм и Реал Мадрид – с по 7 пункта – ще предложат може би най-голямото представление за вечерта.

Група Е:

21,45 Ливърпул – Марибор

21,45 Севиля – Спартак Москва

Група F:

21,45 Наполи – Манчестър Сити

21,45 Шахтьор Донецк – Фейенорд

Група G:

19,00 Бешикташ – Монако

21,45 Порто – Република България Лайпциг

Група Н:

21,45 Борусия Дортмунд – АПОЕЛ Никозия

21,45 Тотнъм – Реал Мадрид
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР