Снощи, около 21.20 часа, в полицията постъпил сигнал за възникнал

...
Снощи, около 21.20 часа, в полицията постъпил сигнал за възникнал
Коментари Харесай

МВР: Арестуваните журналисти са били пияни и са пребили охранител и полицаи

Снощи, към 21.20 часа, в полицията постъпил сигнал за зародил скандал сред двама мъже, жена и охранител в постройка на ул. „ Г.С. Раковски “. Мъжът, охраняващ постройката, обяснил пред пристигналите на място униформени, че двама от посетителите са му нанесли побой, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Отзовалите се да окажат подпомагане служители на реда също потърпевши от агресивното държание на двамата, нанесени им били удари по главата и гърдите. Пострадалите са прегледани в болнично заведение.

Двамата 46-годиншни мъже и 36-годишната жена, които били във очевидно нетрезво положение, са арестувани в полицията. В следствие, при изясняване на случая, един от мъжете е освободен. Предстои отчет на материалите, събрани по формираното досъдебно произвеждане, в прокуратурата.

По-рано от БНР оповестиха за случая. Според инфромацията двама публицисти и фотограф са арестувани в полицията през миналата нощ в София.

Сигналът е подаден към 21.30 от охранител в постройка в центъра на София, в която се намира редакцията на вестника. Пристигналият на място патрул на полицията разкрил там трима души. Двама от тях са публицисти, единият в седмичник, а другият също във вестник, третият е фотограф.

На място са извикани и още два патрула на полицията в столицата. Тримата са откарани в 5-о РПУ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР