Снощи около 1:30 вечерта Мегз отново сподели в инстаграм историята

...
Снощи около 1:30 вечерта Мегз отново сподели в инстаграм историята
Коментари Харесай

Отново цветя пред вратата на Мегз. Има ли нов мъж в живота й?


Снощи към 1:30 вечерта Мегз още веднъж показа в инстаграм историята си видео с цветя и балони. В четири следващи къси видеа хубавицата споделя за непредвидената изненада:

" Преди малко отворих вратата, с цел да си взема храната и останах изумена когато пред лицето ми изскочиха балоните и цветята. Сервитьорът побърза да се пошегува, че не са от него. Не че не знаех... Но знаете ли за какво си разрешавам да фотографирам и този път. Защото и аз като всички дами доста постоянно желая невъзможни неща и мърморя и се дразня и пъдя... знам ли и аз какво пъдя - вятъра.

Обаче най-после осъзнаваш, че човек или те желае или не и в случай че те желае ще направи всичко даже когато си му го забранил. Дори когато си направил невъзможното да му го забраниш по всевъзможен метод.

А в случай че не те желае, просто не те желае и това е. Може да търсиш хиляди извинения, или да го оправдаваш, само че той просто няма да се промени. Затова ценете хората, които ви желаят ".

В светските среди от дълго време се шушука, че Мегз не е в положителни връзки с депутатския наследник, с който към този момент година и половина има връзка. Каканашева желала да живее и не се чувствала щастлива с милионерския правоприемник.

От видеото, обаче, излиза наяве, че възприятията на Мегз още не са изстинали напълно . Също излиза наяве, че може би в живота й има и нов мъж, който обаче не й обръща огромно внимание. Изглежда Мегз съпоставя двамата мъже и е същински объркана кой път да избере. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР