Снощи неизвестни лица са подпалили хартии и кашони в подлеза

...
Снощи неизвестни лица са подпалили хартии и кашони в подлеза
Коментари Харесай

Запалиха подлеза на бул. „България“ и „Гоце Делчев“ в София

Снощи незнайни лица са запалили хартии и кашони в подлеза на булевардите “Гоце Делчев ” и “България ”. Огънят е обхванал тавана на оборудването, като част от него е изгорен. Това заяви кметът на регион „ Триадица “ Димитър Божилов.

По неговите думи оборудването „ не е цвете “ , само че с този случай ситуацията става нетърпимо. Той добави още, че към региона за поддръжка са зачислени всички подлези в „ Триадица “.

„ Бюджетирането няма да го разясня, само че за съответния подлез главният проблем идва от некачествената изолираност на булеварда и от заведенията за хранене, които запушват канализацията с отпадни води. Две от тях затворихме преди година и нещо “ , добави Божилов.

В момента в подлеза тече почистване на падналите парчета . Предстои да се пресметна на каква стойност ще бъде ремонтът на тавана .

Димитър Божилов се закани да изиска изчерпателно следствие от 04 Районно ръководство на полицията в столицата. Престои да бъдат прегледани видеозаписи , с цел да може причинителите да бъдат открити и да бъдат подведени под отговорност .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР