Снощи на булевард Черни връх, в посока Драгалевци в София

...
Снощи на булевард Черни връх, в посока Драгалевци в София
Коментари Харесай

19-годишният шофьор на GT-R тръгнал да се саморазправя с този, когото удари СНИМКИ

Снощи на бул. " Черни връх ", в посока " Драгалевци " в София стана тежка злополука, за която GlasNews ви осведоми. Спортен автомобил Нисан GT-R връхлетя различен автомобил и по някакво знамение няма жертви от страшния удар. Шофьорът, който непредпазливо се оказа настоящо лице в тежката злополука, описа в мрежата за конфликта си - в дословен и метафоричен смисъл, с оранжевия нисан и със " светлото бъдеще на гордата ни нация ".

Ето какво написа Сергей Билиарски във Фейсбук:

19-годишният лидер на подобаващ с пот на челото Nissan GTR за 200к лева ме видя отдалеко по какъв начин върша ляв завой по бул. Черни връх. Беше обаче ангажиран в гонката със състезателен McLaren, не искаше да я загуби и раздаде цялата газ. В стотните преди удара видях по какъв начин колата му се усуква наляво и надясно от ускорението (това са стотици конски сили) и влиза в насрещното към мен. Спирачен път 0.

Да са живи и здрави шведите, че са създали Волвото толкоз сигурна кола, не знам дали щях да пиша каквото и да е сега, в случай че не беше здравият Вихър (така сме го кръстили).

Добре съм, благодаря авансово за загрижеността. Не е това задачата да ви споделям тази преживелица.

Пиша, тъй като се разочаровах от това младо и неопитно в житейските обстановки момче и приятелите му. Тръгна да ме заплашва, а даже това не му се получи. Събраха се 10-15 младежи с още няколко спортни коли за шестцифрени суми. Няколко по-отракани започнаха да псуват хората по улиците, които снимаха следващото произшествие на този рисков бул.. Налитаха на разпра.



За 15-ина минути четирима съкварталци излязоха да кажат по какъв начин всяка вечер виждат и чуват този и сходни нему състезатели под балконите си. Даже сякаш познаха постоянния участник в гонките.

Тийн групичката се смееше, подритваха бронята на GTRа. Нищо, тати ще му купи различен (този беше регистриран на татко му).
Чувството за безотговорност у тези деца ме разочарова. И надменността. Сякаш са освен това от нас, простосмъртните.



Поука? Научете децата си, че има закони, правила, и че в случай че не се съблюдават - могат да пострадат, те или близките. И че не са безсмъртни. Следващия път моторът на GTRa ще се вреже в тялото на 19-годишния играч и ще стане покруса. Или в различен като мен.

И пазете себе си и околните, за на никое място не бързаме, животът е прекрасен.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР