Снощи малко след 20 часа служители на реда от Бяла

...
Снощи малко след 20 часа служители на реда от Бяла
Коментари Харесай

Удар на полицията в Бяла Слатина! Арестуваха брата на зам.-кмет от ДПС с наркотици и оръжие

Снощи малко след 20 часа чиновници на реда от Бяла Слатина са арестували брата на зам.-кмета от Движение за права и свободи Бранимир Бочев с опиати и оръжие, научи извънредно организация BulNews.
Акцията е била по сигнал против Аксел Бочев. 37-годишният мъж бил заловен на към 100 метра от вкъщи си, където живее дружно с брат си. Аксел карал джип „ Чероки “, благосъстоятелност на охранителната компания, в която работел, без да има шофьорска брошура.
Униформените почнали претършуване на колата и разкрили 10 сгъвки метамфетамин, както и малко количество марихуана. Намерен бил и противозаконен газов револвер с муниции към него, споделиха от полицията. Според очевидци на случилото се обаче оръжието било бойно.
Братът на Аскасел е зам.-кмет по филантропични действия и интеграция в община Бяла Слатина Бранимир Бочев от Движение за права и свободи. В града се приказва, че Аксел е главен дилър за пазаруване на гласове за партията на Ахмет Доган и постоянно взе участие в изборния развой като ръководител на секционни изборни комисии.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР