Снощи Ливърпул срази Евертън с 5:2, а Садио Мане отново

...
Снощи Ливърпул срази Евертън с 5:2, а Садио Мане отново
Коментари Харесай

Меси обясни защо е гласувал за Мане

Снощи Ливърпул съкруши Евертън с 5:2, а Садио Мане още веднъж беше превъзходен. Сенегалецът се разписа с гол и две асистенции, като през второто полувреме пропусна две чисти благоприятни условия.

Мане към този момент е ранният титуляр за спечелването на наградата " Играч на годината " във Висшата лига, отбелязвайки 9 гола и 8 асистенции в първите си 15 мача в шампионата за сезона.

По-рано през седмицата, той бе от главните кандидати за спечелването на " Златната топка ", която в последна сметка отиде при Лионел Меси. Аржентинецът печели тази влиятелна премия за рекорден шести път, а на церемонията футболистът на Барселона бе запитан за какво е дал своя вот за Мане.

" Срамота е да видиш Мане да приключи на четвърто място. Но считам, че тази година имаше доста положителни футболисти. Именно поради това беше мъчно да се избере съответен състезател, " сподели той.

" Но аз избрах Мане, тъй като е футболист, който одобрявам. Той направи страхотна година, която беше изключителна за целия тим на Ливърпул. Затова го избрах. Пак дублирам, имаше доста положителни футболисти, по тази причина изборът беше сложен, " добави Лео.

Кой да допусна, че Меси е толкоз огромен почитател на крилото на Ливърпул?

От друга страна, за какво не? Бившата звезда на Саутхемпът не престава да се потвърждава и несъмнено е един от най-хубавите атакуващи футболисти сега.

Всеки управител би желал да има Мане в състава си и в случай че продължи да играе по този метод, той ще бъде сериозна конкуренция на Меси за " Златната топка " идната година.

 Марко Силва: 20 години без победа като посетител над Ливърпул е много време
Марко Силва: 20 години без победа като посетител над Ливърпул е много време

" Очаквам приказен мач "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР