Снощи лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов представи експерти,

...
Снощи лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов представи експерти,
Коментари Харесай

Ето кои са експертите, на които най-много ще разчита Слави Трифонов

Снощи водачът на ИТН Слави Трифонов показа специалисти, които ще бъдат измежду главните претенденти за депутати в неговия политически план.
Той разгласи още, че.
 Слави Трифонов ще води партийната си листа във Варна и Стара Загора Слави Трифонов ще води партийната си листа във Варна и Стара Загора
Слави Трифонов ще води листата на партия " ИТН " във Варна и Стара Загора. Това разгласи самият той в живо предаване по своята...
В сферата на опазването на здравето се открояват имената на доцент Андрей Чорбанов, хирурга Ивайло Христов, кардиолога Николай Драгнев и някогашния шеф на Александровска болница доцент Силви Кирилов . Медиците ще работят за нов закон за лечебните заведения, който да дефинира основаването на нови публични лечебни заведения, които да нямат право на комерсиална облага. Ще се сътвори обединен електронен указател и електронно досие на всеки пациент.
В.
В региона на правораздаването са подбрани Александър Рашев, Андрей Михайлови доктор Паунита Петрова.
Те ще работят за преформулиране финансирането на българските учебни заведения и оправянето с " демографския дисбаланс ", който да спре деленото на учебните заведения на елитни и неелитни. Конкурси и мандатност са измежду концепциите за шефове на учебни заведения. По думите на Пламен Николов ще бъде отстранено националното външно оценяване за четвърти клас и ще се усилят учебните заведения зад граница.
 Слави Трифонов показа главните си претенденти за депутати Слави Трифонов показа главните си претенденти за депутати
Сегашната политическа класа сподели, ме директната народна власт изобщо не я интересува, конституцията и законите също не я интересуват. Това...
Сектор " Туризъм " беше показан от Мирослава Колева, Ивайло Кожухаров и Виктор Гетов, приключил туризъм в Швейцария и взел участие в мениджмънта на 5-звездни хотели. Туризмът да бъде водещ фактор в развиването на България и да се трансформира в същински предпочитан бранш, а България да се трансформира в бранд и синоним на привлекателна туристическа дестинация - това главните цели на екип.
. Той счита да организира политики по проверка на Министерство на вътрешните работи и специфичните служби и да поддържа мотото " Сигурност за всички ". Всички жители ще се употребяват с равни права и отбрана от службите.
В бранш „ Земеделие “ се включват Цветанка Войнова, Пламен Абровски и Данаил Найденов . Вече нямаме междинна класа, няма витални селски регион, сподели Абровски. Експертите считат, че българското земеделие има неограничени благоприятни условия, които би трябвало да се развиват.
ръководител на Българския енергиен и Минен Форум и шеф в енергийната консултантска компания ПроЕкоЕнергия. Бил е изпълнителен шеф на НЕК и зам.-председател на Борда на АЕЦ “Козлодуй ”. Редом с него са Благой Голубарев и Теодора Пенева.
 На-на-най-на - след джипа иде ли комбайна?! На-на-най-на - след джипа иде ли комбайна?!
Нищо неприятно няма нито в комбайните, нито в земеделския труд. Напротив, работата, която изкарва хляба, е богослужение. За жал, в пос...
Сектор „ Спорт “ включва Антоанета Стефанова, адв. Радостин Василев и Станислав Кънчев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР