Снощи жителите на Цалапица обградиха къщата на бабата на близнаците.

...
Снощи жителите на Цалапица обградиха къщата на бабата на близнаците.
Коментари Харесай

Жителите на Цалапица готвят нов протест за убития Димитър frognews.bg

Снощи жителите на Цалапица обкръжиха къщата на бабата на близнаците. Това беше предизвикано предишния четвъртък към обяд. Срещнахме се с бабата, която ми се хилеше в очите най-нагло и като се качи в автомобила си, ми сподели непристоен жест с пръсти. За мен това не е обикновено. На Рангел околните са се изпокрили, хората ги е позор да излязат на улицата, а всеки ден обикаля из селото по магазините и по никакъв метод не демонстрира, че се срами от действието на нейните внуци, разяснява пред Нова тв майката на Митко Атанаска Бакалова.

Срещнах се с околните на Рангел Бизюлев, който се търси в Германия. И те като нас желаят той да се прибере и да си понесе наказването, в случай че е причинителя. Плачат цялото семейство. Съмняват се, че той към този момент не е сред живите, разяснява тя.

 

Според нас в това ликвидиране са взели участие повече хора. Няма по какъв начин Рангел самичък да извърши убийството, той няма кола, няма по какъв начин самичък да изкопае дупката, да придвижва строителни материали, с цел да скрие тялото. Няма по какъв начин човек да извърши всичко самичък. Повече са били участниците и ние желаеме да знаем какъв брой. Знаем, че и втория близнак е взел участие. Той си е признал, че е взел участие в заряването, той е носил кирки и лопати. Двама ли са, трима ли са, не знам. Затова е значимо Рангел да пристигна и да каже истината. Моля го да пристигна и да се съобщи. Там, където се намира сега, да се съобщи. Ние желаеме зда знаем истината. Виновниците би трябвало да си понесат наказването, разяснява майката.

 

Най-много ме боли, че близнаците са създали признания, а след това са били пуснати от ареста. Дрехите, обувките от онази вечер ги няма, несъмнено са изгорени. Те си пуснаха експресна поръчка за интернационалните паспорти. Баща им трансферира колата си на единия близнак. Кой позволи всичко това!? Как може съдът да ги пусне. Ние си мислехме, че те са под домакински арест, а се оказа, че нямат никаква мярка за задържане. Кой ги пусна, с цел да могат те да продължат да си прикриват следите?!, разяснява дамата.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР