Снощи „Изправи се! Мутри вън!“ откриха предизборната си кампания във

...
Снощи „Изправи се! Мутри вън!“ откриха предизборната си кампания във
Коментари Харесай

„Изправи се! Мутри вън!“ откриха предизборната си кампания във Враца /снимки/

Снощи „ Изправи се! Мутри вън! “ откриха предизборната си акция във Враца. За събитието дойде и ръководителят на обединението Мая Манолова.
Листата за Врачански район се състои от 10 претенденти за народни представители.
Водач Андрей Вълчев.
„ Начело имам голямата чест да съм аз, Андрей Вълчев. За тези от вас, които не ме познават, правист на 43-годишна възраст. “
На втора позиция е Мариела Стоянова. Трети в листата е Владимир Попов. След него са Емил Дойнов и Ирена Митова.
Йоана Кръстева е на шеста позиция.
„ Тя е доктор и е доказателство, че младежите работят и търсят вероятност да останат в България “, съобщи Вълчев.
„ Аз съм доктор със компетентност гастроентерология и втора магистратура здравен мениджмънт. Имам две прелестни деца. Участвам в тези избори, тъй като желая смяна. Искам да остана в нашия край, да отгледам децата си тук и да виждам вероятност за тях. “
Ивелина Йорданова е седма в листата. Тя е доказателство, че българското земеделие има развиване в нашите домове и стопанства.
„ Призовавам хората да излязат да гласоподават. Време е за смяна. “
Габриела Тодорова е на осма позиция.
„ Аз също желая да прикани хората да излязат да гласоподават. Промяната е допустима, само че с цел да бъде затвърдена ние би трябвало да изразим гласа и позицията си. “
Петър Лазаров е девети в листата. Десети е Ивайло Събков.
Мая Манолова съобщи, че за следващ път през последните месеци е във Враца.
„ Сега се пробвах да си спомня какъв брой пъти към този момент съм идвала да поддържам разнообразни значими дела. Сигурна съм, че ще бъде доста по-лесно откакто създадем болшинство в Народното събрание, болшинство на смяната и излъчим държавно управление на смяната “, сподели още тя.
Според нея е извънредно време да настъпи смяна.
„ Реформата в здравната система е един от нашите основни цели.
Освен статута на лечебните заведения като търговски сдружения, би трябвало да се създадат и доста други неща, тъй като формалното унищожаване на статута няма да реши проблемите в опазването на здравето.
Ние имаме нашите задължения към Северозапада и решението, което предлагаме е основаване на „ Фонд за Северозапада “, който да е най-малко 500 млн. лв. годишно и, от който да се финансират най-необходимите планове.
Нужни са положителни и честни хора, които да желаят смяната в България и аз съм сигурна, че листата на „ Изправи се! Мутри вън! “ се състои тъкмо от такива хора. Те са честни, образовани, квалифицирани, уважавани и аз в действителност се гордея, че листата във Враца наподобява тъкмо по този метод.
Сигурна съм, че ние ще удвоим, даже тук-там чакам и да утроим резултатите си. Има потребност от смяна. Чу се и в изявленията преди мен, чух го и от хората във Враца. И тази смяна, че се случи, когато партиите на митинга – „ Изправи се! Мутри вън! “, „ ИТН “ и „ Демократична България “, създадат 121 депутати. Аз съм сигурна, че това ще се случи, само че не и без помощта на Враца “, безапелационна бе Манолова.
По остаряла българска традиция с самун и сол Мая Манолова алегорично „ преряза “ лентата и откри офиса на обединението във Враца.
След откриването на акцията част от врачанските кандидат-депутати от „ Изправи се! Мутри вън! “ и ръководителят Мая Манолова се срещнаха с поданици на квартал „ Дъбника “. Те разискаха настояването за повишение на приходите, преизчисляването на пенсиите и увеличението на първичната помощ за първо и второ дете.

За „ Изправи се! Мутри вън! “ гласувайте с номер 8 в интегралната бюлетина!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР