Снощи италианският феномен се представи в Гласът на България с

...
Снощи италианският феномен се представи в Гласът на България с
Коментари Харесай

Прецакаха Арканджело в „Гласът на България” с песен на Анелия и Миро

Снощи италианският феномен се показа в „ Гласът на България ” с песента на Анелия и Миро „ Завинаги ”. Само, че на Арканджело, който до в този момент се славеше като приключен артист и актьор не му се получи. А феновете, които имаха огромни упования от своя любимец изригнаха против менторката му Дара. Която е избрала какво парче да извърши чужденецът от нейния тим.

Мрежата завря от отрицателни мнения и разочарованите хора написаха: „ Арканджело потвърди, че е страховит, само че Дара не става за треньор. Песента не бе подобаваща за него, а чалгадьийката Анелия напряко го закопа! ”, написа гневен фен.

И може би в действителност е прав тъй като по време на цялото осъществяване Анелия господства над италианеца. Все едно  нея оценяваха, а не него. Гласът й бе толкоз мощен, че на Арканджело едвам се чуваше и тя не го остави да блесне, както се надяваше Дара.

Други фенове прибавят: „ С ария на Миро на край, но извинявайте няма по какъв начин да си на край, още повече с чалга, неверен избор, който май не е инцидентен! ”, „ Ненаситната за изяви чалгарка го засенчи,  неприятен избор на ария и сътрудник!’ ”, „ А Миро по какъв начин се държа несъответстващо с коментара си, италианеца пее в пъти по-добре от Анелия, само че не можа да си разгърне капацитета поради нея! ”, ядосва се публиката.

Автор:Фейсбук

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР