Снощи бяха проведени първите номинации Очи в очи“ във VIP

...
Снощи бяха проведени първите номинации Очи в очи“ във VIP
Коментари Харесай

Яна напусна Къщата на VIP Brother, Петко продължава участието си сам

Снощи бяха извършени първите номинации „ Очи в очи “ във VIP Brother. В тях присъединяване взеха и феновете. Tе имаха опцията да гласоподават във Фейсбук страницата на шоуто, за този, който желаят да изгонят. Тримата Съквартиранти с най-голям отрицателен избор от феновете получиха по още една точка за изпъждане. Това бяха Кулагин, Ричард и Божана. Номинирани не можеха да бъдат Ваня, която получи предпазен щит от Нора в понеделник, както и Ванко, който е със статут на „ Никой “ в Къщата.
 

Номинациите „ Очи в очи “ ясно демонстрираха, че Кулагин е най-големият дразнител в Къщата. Той събра най-вече отрицателни точки от Съквартирантите. Според другите гримьорът има унизително държание, нахален, жесток, некултурен и двуличен, а Мира стигна и по-далече като сподели, че „ не му е добре душата, тя е покварена и извратена “. Другият Съквартирант, събрал най-вече номинации, беше Диона, за която останалите считат, че е доста шумна и гневна.
 Калугин
Биг Брадър не одобри първата номинация на Розмари, която номинира Стефан с довода, че той твърдял, че тя е с загадка задача в Къщата. Оказа се, че Веселин се е пошегувал с манекенката, а тя не е схванала шегата. Интересни бяха и номинациите на Стефан, който в понеделник се показа като пълководец и предлагаше мощните играчи, само че очи в очи номинира Кулагин и Диона.

Изненадващо за всички, в сряда шоуто напусна Яна, която сама пожела да излезе от играта. Танцьорката съобщи, че едно от децата ѝ има здравословни проблеми, поради което и се постанова да приключи своето присъединяване. Биг Брадър почете това предпочитание и Петко към този момент е независим състезател.
 
Защо Ванко загуби статута си на Съквартирант и се трансформира в „ Никой “, ще стане ясно довечера по време на епизода от 21:00 часа по NOVA.-->

Актуални вести ще откриете на и на официалната.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР