Снощи Борислав (Първомай) загуби от гостуващия му Атлетик (Куклен) с

...
Снощи Борислав (Първомай) загуби от гостуващия му Атлетик (Куклен) с
Коментари Харесай

Шеф в Борислав : За първи път ме беше СРАМ от това на което присъствах

Снощи Борислав (Първомай) загуби от гостуващия му Атлетик (Куклен) с 0:1. Дербито на дъното е от 34-ия кръг на Югоизточната Трета лига. Ето и коментара за мача на Димитър Янчев, състезателен шеф на първомайския клуб пред Sportal.bg .
 Атлетик би в Първомай и закотви Борислав на дъното Атлетик би в Първомай и закотви Борислав на дъното
„ От 35 години съм във футбола като футболист, треньор и началник и за това време съм виждал какво ли не, преживявал съм какво ли не, изпитвал съм какви ли не страсти. Но през вчерашния ден на домакинския ни мач против Атлетик Куклен за първи път ме беше СРАМ от това на което присъствах. Срамът, чието въплъщение бяха съдиите на мача господин Рюстем Джемил Карагерен и господин Желязко Атанасов Атанасов и безобразията,  които сътвориха през всичките 90 минути. Не считам да ги изреждам тъй като ще навлезна в нормалните клишета.  Срамът,  които изпитах от дежурния пратеник на мача господин Трендафил Димитров Думбалаков /същият е и в Съдийската комисия към ЗС на БФС Пловдив/, който в опитите си да оправдае протичащото се и да ни стопира стигна до вербални закани към клуба и ще си разреша да го цитирам  - „ Спрете се тъй като нали се сещаш, че сега си създаваш врагове “!!! Оставям го без коментар! Срамът, който изпитах че съм безпомощен да защитя футболистите си по време на мача и след него, тъй като каквито и тъжби да подам, каквито и изказвания да пуснем всичко ще си остане глас в пустиня! И най - към този момент ме е позор, че същите тези господа ще продължа дали като почитател, дали като началник да ги виждам най-безсрамно да управляват по стадионите мачове освен на мъже, а и на нашите деца!!! От клуба желаеме да им пожелаем единствено триумфи в професионалното им развиване и да им благодарим за урока, който ни изнесоха! “ 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР