Снощи бе излъчен първия епизод на Кой да знае. Въпреки

...
Снощи бе излъчен първия епизод на Кой да знае. Въпреки
Коментари Харесай

Сринаха със земята Сашо Кадиев още преди старта на „Кой да знае”

Снощи бе излъчен първия епизод на „ Кой да знае ”. Въпреки предварителната реклама, че Александър Кадиев ще е водещ на куиза, който ще се излъчва всеки ден в прайм тайма на малкия екран все  отново феновете чакаха с интерес да видят артиста по какъв начин ще се оправи.

Публиката още преди старта на играта изрече мнение, че не утвърждава избора на водещ и сподели, че им е омръзнало да гледат Мамин Сашко да се подвизава от  години в ефира на малкия екран. Наричаха го глезльо и с още обидни прилагателни, само че отново им го натресоха.

А след първия епизод хейта на феновете не спря, те избухнаха и оплюха освен водещия, само че и цялата идея на играта: „ Надявах се Кадиев да е по-изолиран, а не да заема по-голямата част от предаването. Шоуто не е лъжица за неговата уста, дори и физиономията му не се връзва, а и трябваше да изберат по-интересни участници, а не такива със затихваща популярност като Ернестина, която с тая разпусната грива приличаше на разплетена стомна, няма ли огледало да се види, а Милица преигра с този нервен смях! ”, различен фен прибавя: ”Поредната тъпота на бТВ, това видях аз, няма да го виждам, тъпо за Сашето, заложили са на сакат кон, който няма да изкара като водещ дори до лятото, оценката ми за първия епизод е слаб 2! ”, „ Пак ли Кадиев, този некадърник! ”, ядосват се почитатели.

Автор: Facebook

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР