Снощи Арсенал постигна изключително важна победа. „Топчиите“ се наложиха срещу

...
Снощи Арсенал постигна изключително важна победа. „Топчиите“ се наложиха срещу
Коментари Харесай

Легенда на Арсенал: Тотнъм сгрешиха, като уволниха Моуриньо

Снощи Арсенал реализира извънредно значима победа. „ Топчиите “ се постановиха против Тотнъм с 3:1, в дербито на Северен Лондон и реализираха трети следващ триумф във висшата лига. От друга страна, рецесията при „ шпорите “ се задълбочи още по-силно, като отборът продължава със слабите си изяви и най-малко към сегашния миг не се вижда по какъв начин Тотнъм ще излезе от тежката обстановка.

Според легендата на Арсенал Тони Адамс ръководителите на Тотнъм са позволили една голяма неточност. Бившият бранител е твърдо уверен, че освобождението на Жозе Моуриньо е една от главните аргументи за неубедителното показване на Хари Кейн и компания от началото на новия сезон.

„ Вижте какво се случва в Тотнъм. Те безусловно губят всеки мач. Загуба от Кристал Палас, проваляне от Челси и нов неуспех против Арсенал. Във всеки един от тези 3 мача, тимът позволи по 3 попадения. Там най-добре си знаят какво вършат, само че съгласно мен те доста сгрешиха, като уволниха Моуриньо през април. Оттам, всичко потегли надолу за тях и в този момент виждаме в какъв брой мъчно състояние се намират. Проблемите им са доста и персонално аз не виждам по какъв начин ще ги решат, още повече, че тимът не стопира да губи, а това поражда все по-голямо напрежение в съблекалнята и в целия клуб “, разяснява Адамс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР