Снощи 64-годишен кюстендилец е задържан от служители на РУ-Кюстендил, като

...
Снощи 64-годишен кюстендилец е задържан от служители на РУ-Кюстендил, като
Коментари Харесай

Убийство изправи Кюстендил на нокти

 Снощи 64-годишен кюстендилец е арестуван от чиновници на РУ-Кюстендил, като обвинен като причинител на убийството на брачната половинка му, написа infomreja.bg, представени от " Блиц ".

Сигналът в полицията е постъпил от родственици на 63-годишна, умряла в жилището си в града, имали подозрения, че гибелта не е настъпила по натурален метод. Предприети са незабавни процесуално-следствени дейности от криминалистите, трупът е закаран за аутопсия в Кюстендилската болница. При първичния оглед са открити следи от принуждение. Иззети са голям брой материални доказателства. Работата по започнатото досъдебно произвеждане продължава под директното управление на дежурен прокурор от Оперативна програма – Кюстендил.

По информация на районната медия, убийството става още веднъж в кюстендилския квартал " Герена “. През месец ноември м.г. след скандал загуби живота си 45-годишния Христо, който беше смъртоносно прободен с нож. Два месеца по-рано, на 7-и септември, 75-годишният Симеон Стоянов удуши Васил Стойчов /45г./. Повод за тежкото закононарушение стана интимна връзка сред жертвата и брачната половинка на Симеон – 38-годишната Камелия. Трупът на 45-годишния мъж беше открит в храстите пред блок 185 на квартал " Герена “. Към момента 75-годишният Симеон Стоянов е с мярка за неотклонение " задържане под стража “. В рамките на 4 месеца това е трето ликвидиране в кюстендилския квартал " Герена ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР