Снощи, 23 септември, бедстващото племе на Гордите постигна своята първа

...
Снощи, 23 септември, бедстващото племе на Гордите постигна своята първа
Коментари Харесай

7-те участнички от Игри на волята сезон 6 с най-много последователи в Instagram

Снощи, 23 септември, бедстващото племе на Гордите реализира своята първа победа в шестия сезон на " Игри на волята ". Те надделяха своите противници в териториалния дуел и си завоюваха правото да населяват Резиденцията тази седмица. Стопанството ще бъде дом за водещото в класацията по победи племе на Силните, а Дръзките ще би трябвало да се задоволят с Брега на отчаянието.

" Игри на волята " сезон 6 - всичко, което знаем за новите участници

Осем към този момент отпаднаха, само че 32-ма не престават

Междувременно растящото съмнение в лагерите на Сините и Жълтите направи договарянията за нов водач доста прочувствени. Светлин реши да задържи властта в свои ръце при Дръзките, а първенецът по калистеника Добрин беше определен за капитан на Гордите. Силните доближиха до единогласие и избраха Калоян за собствен капитан.

И до момента в който чакаме в директен дуел в епизода през днешния ден ще влязат капитаните Добрин, Светлин и Калоян, взехме решение да създадем къса " разходка " из профилите на нежната половина от трите племена, с цел да забележим кои от красивите дами имат най-вече почитатели в обществените мрежи. Ето по какъв начин наподобява и топ 7.

7. Изабела Здравкова с 5.235 почитатели.

Единствената жена, спечелила борба за новия сезон 6 предходната година, е Изабела Здравкова. Тя е състезателка по съвременен петобой. От години тренира лека атлетика, представяла е България на доста интернационалните шампионати. Не можем да отречем, че е един много актрактивен и квалифициран участник.

6. Малвина Бонева с 9.245 почитатели

Малвина 12 години е била професионална състезателка по плуване с редица трофеи в България и чужбина. Занимава се с кросфит, бокс, алпийски ски и скално катерене. Профилът ѝ изобилства от спортни фотоси, които ни потвърждават идеалната ѝ подготовка за " Игри на волята ".

5. Изабел Караманска с 10.3 хиляди почитатели.

Изабел тренира лека атлетика от 7-годишна. Държи пет национални върха и е 14-кратна републиканска шампионка на България. Не е изненадващо, че хубавицата има над 10 хиляди почитатели в своя Instagram. Както отбелязва и фитнес треньора Георги Петков: " Ето една от най-силните дами, която ще имаме шанса да забележим в екшън в сезон 6 на Игрите. "

4. Габриела Димитрова с 13.2 хиляди почитатели.

Красивата представителка на племето Храбри може да се похвали с над 13 хиляди почитатели, които следват спортните ѝ триумфи в Instagram. Още от 6-годишна възраст, хубавицата влиза в света на спорта с акробатика, а две години по-късно откакто закриват този тим, стартира да се занимава с плуване.

3. Полина Пелипенко с 19.4 хиляди почитатели.

Пелипенко е на половина рускиня и на половина украинка и е една от най-коментираните участнички в шести сезон на " Игри на волята ". Тя е модел и се занимава с танци. Обикаля света, с помощта на своята специалност, а профилът ѝ в обществените мрежи е много забавен.

2. Силвия Радулова с 38.8 хиляди почитатели.

Силвия живее в България и Германия, където се занимава с подигравка. Обича високите скорости, адреналина и пътешествията. Каскадьорка с богат опит в оцеляването, а по всичко проличава, че профилът ѝ в обществените мрежи се коства забавен на много хора, откакто има 38.8 хиляди почитатели.
 Прехвърчат ли първите любовни искри в
Прехвърчат ли първите любовни искри в " Игри на волята " сезон 6

Ето какво се случва отвън Арената

1. Ренета Георгиева с 274 хиляди почитатели.

Рени е инфлуенсър, който има над милион почитатели в TikTok, където дружно със сестра си се е трансформирала в същинска сензация, по тази причина и не е изключително изненадващо, че в Instagram още веднъж има много почитатели. Там те са 274 хиляди.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР