Снмика Булфото, архивЛъчезар Борисов, министър на икономиката, каза по Нова

...
Снмика Булфото, архивЛъчезар Борисов, министър на икономиката, каза по Нова
Коментари Харесай

Лъчезар Борисов: Трябва да продължим мерките към бизнеса за компенсации

Снмика Булфото, списък

Лъчезар Борисов, министър на стопанската система, сподели по Нова тв: " Трябва да продължим ограниченията към бизнеса за обезщетения. Ние непрестанно сме в контакт с министъра на опазването на здравето и браншовите организации, в случай че има смяна в позицията за по-ранно отваряне, това ще стане ясно ".

95% от вложителите в България са подготвени да реинвестират. Оставаме в играта на по-сериозните капиталови ползи, като е допустимо това да е от автомобилната промишленост ", осведоми още министърът на стопанската система.

" Разплащането по мярката за 24 лв. продължава, за ноември и декември задължението на страната е изпълнен. Ако е имало закъснение, това е било систематична неточност ", посочи министърът.

" Нивото на безработицата е под 7% през миналата година, в този момент е 7%, като това е едно от достиженията на държавното управление, имайки поради какво е ситуацията в останалите европейски страни ", осведоми още Лчезар Борисов.

Той увери, че банковият бранш стои извънредно добре, с понижени облаги, само че постоянни и ще употребяват облагите си за запас.

" България приложи най-либералните ограничения. Зимният туризъм работи, даже и с ограничавания, до момента в който в доста страни в Европа това не е реалност ", съобщи още Борисов.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР