Снимска: PexelsСловенските власти разшириха списъка на опасните от епидемиологична гледна

...
Снимска: PexelsСловенските власти разшириха списъка на опасните от епидемиологична гледна
Коментари Харесай

Словения освободи българите от карантина

Снимска: Pexels

Словенските управляващи разшириха листата на рисковите от епидемиологична позиция страни, за идващите от които страната постанова двуседмична карантина, съобщи ТАСС.

В листата бяха добавени Малта, Монако, Мароко, Нидерландия, Венецуела, Украйна, Ливан и цяла Испания. В момента в т.нар червен лист попадат 74 страни, в това число Съединени американски щати, Китай, Бразилия, Русия и други, предава Българска телеграфна агенция.

Всички идващи от тези страни са длъжни да преминат през 14-дневна карантина, а в противоположен случай им се отхвърля влизане в страната. Изключение вършат водачите на товарни коли, преминаващите директно през територията на страната в границите на 12 часа и притежателите на дипломатически паспорти.

Същевременно от прекосяване през карантина бяха освободени всички поданици на България, които могат да потвърдят, че не са посещавали страните от аления лист в скоро време.

Първият случай на ковид беше регистриран в Словения на 4 март. Оттогава броят на доказаните случаи набъбна до 2574, а смъртните случаи доближиха 130.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР