снимла: БулфотоПрез нощта над по-голямата част от страната ще бъде

...
снимла: БулфотоПрез нощта над по-голямата част от страната ще бъде
Коментари Харесай

Температурите тръгват нагоре от новата седмица

снимла: Булфото

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно. По-значителна облачност ще има над източните региони, само че до сутринта и там ще се раздра и намалее. Ще е съвсем безшумно. Утре в 06 часа и 32 минути стартира астрономическото лято. Преди обяд ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, основно в Източна България и планинските региони ще превали временен дъжд, а тук-там и ще прегърми. Ще има условия и за градушки. Ще остане съвсем безшумно. Дневните температури ще се покачат, само че оптималните е са в необятен период, от 25°-28° в източните региони до 30°-33° на запад.

Преди обяд в планините ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и основно в масивите от източната половина от страната ще превали, тук-там и ще прегърми. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 21°, на 2000 метра - към 15°.

Преди обяд по Черноморието ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, тук-там ще превали временен дъжд и ще прегърми. Ще духа бриз. Максимални температури ще са сред 20° и 25°. Температурата на морската вода е 19° - 21°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР