Снимките за новата поредица на Britain's Got Talent претърпяха неочакван

...
Снимките за новата поредица на Britain's Got Talent претърпяха неочакван
Коментари Харесай

Саймън Коуел повишава сигурността си, докато напуска прослушванията на ITV Britain`s Got Talent след изплашване от полицията

Снимките за новата поредност на Britain's Got Talent претърпяха непредвиден поврат в сряда, защото някой, за жалост, претърпява рецесия на психологичното здраве отвън се организираха прослушвания на място.

Столичната полиция удостовери, че жена е била бедствана покрай The London Palladium, като вътрешен човек от Britain's Got Talent сподели на Mirror, че защитата на ITV е помогнала на полицията и е помогнала дамата да е в сигурност до дойде член на фамилията.

Въпреки че полицията декларира, че не са осъществени нарушавания - и източник от Britain's Got Talent разкрива, че никой не е влизал в Palladium или заплашвал съдиите - наподобява, че основният арбитър Саймън Коуел живее съгласно мотото " по-добре безвредно, в сравнение с да скърбя ", като музикалният магнат ускори защитата си в четвъртък.

64-годишният основател на X Factor има основателна причина да бъде внимателен, когато става дума за сигурността му, след осуетяването на скрит план за плячкосване на дома на бащата в Лондон м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР