Снимките са ми известни, истински са. Известно ми е мястото.

...
Снимките са ми известни, истински са. Известно ми е мястото.
Коментари Харесай

Валери Симеонов С Извънредна Информация: Ето Защо Рухна Оградата На Границата

Снимките са ми известни, същински са. Известно ми е мястото. Може би е належащо да се даде малко разяснение защо става въпрос. Участъкът се споделя " Дълбок дол " и се намира южно от Сливарово. Самото название би трябвало да ви приказва, че става въпрос за бездънен дол. Датата е 28 ноември, сряда. На 28-ми падна дъждът, на 29-ти става поразяването на тези 30-40 метра от оградата ", посочи пред публицисти Симеонов, представен от " Фокус ".

" Това скупчване и стечение на големи количества вода е провокирало повличане на трошляк, дървета, третиране на пътища и третиране на тази част от оградата. Оградата не е направена към " Александър Невски " на жълтите павета, а на извънредно насечен терен и към този момент се работи по възобновяване ", добави той.

По думите му не може да се подсигурява, че в бъдеще няма да има такива събития.

Симеонов напомни, че преди години при наводнения е имало жертви и отнесени къщи.

" На някой доста му се желае това да бъде доказателство за неприятно осъществяване, само че желая да ви уверя, че оградата е изпълнена по плана ", изясни още националният представител, който акцентира, че още от предходната година е проведена прехрана на оградата.

Смятам, че развалената ограда на границата с Турция ще бъде възобновена до седмица, разяснява регионалният шеф на Бургас Вълчо Чолаков.

" В деня, с която стана огромното наводняване в Одрин, и в Странджа се изсипа огромно количество дъжд. В разследване на това на едно място от оборудването, което е в област Бургас, е съборено - доста малко метри ", сподели още той и уточни, че това се случва вследствие на голям размер вода, листна маса, дървета, камъни, шума и клони.

" Фирмата, с която сме сключили контракт за поддръжка, мигновено е почнала дейности по премахване на вредата. Така че се работи, само че теренът там е тежък и доста мъчно наличен. Поражението е вследствие на фосмажорни условия, а не на някакви други. Смятам, че оградата ще бъде възобновена до седмица. От момента на определяне на повредата там има непрекъснат пост на " Гранична полиция ", тъй че няма заплаха от прекосяване на бежанци ", сподели още регионалният шеф.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР