Снимките с пачките на Борисов от преди години са извадени

...
Снимките с пачките на Борисов от преди години са извадени
Коментари Харесай

Кирил Петков: Компроматите срещу Борисов и тези срещу Коцев идват от едно и също място

Снимките с пачките на Борисов от преди години са извадени от същите служби, които той не желае да реформира през днешния ден. Това сподели съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков в предаването " На фокус с Лора Крумова ".

" През фокуса върху пачките и кучетата, за които Прокуратурата би трябвало да си свърши работата и да ревизира, един различен голям проблем се замаза. Той е, че един основен прокурор на една европейска страна може да отиде при основния секретар и да му каже, че " в случай че не си подаде оставката, ще го проверява ", сподели Петков, визирайки случилото се с Живко Коцев.

Преди седмица той подаде оставка, само че ден по-късно разгласи, че това е станало под напън и я отдръпна.

Впоследствие някогашният министър председател Николай Денков внесе сигнал до Даниела Талева, която има пълномощия да проверява основния прокурор, че натискът е пристигнал от четирима души, отпред с и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов.

В сигнала се показва още, че Коцев е получил документ с текст на оставката си от вътрешния министър Калин Стоянов, който единствено е трябвало да подпише. Стоянов остана министър в служебното държавно управление с министър председател Главчев.

" Това, за което се борим, е да имаме една естествена Прокуратура, която да дава възприятие за правдивост. Ще дадем тил на всеки, който е жертва на бухалка на Прокуратурата. Когато един прокурор, който е обвързван с " Осемте джуджета " заплашва основния секретар - това е по-голям проблем от пудела, който също би трябвало да се ревизира. Институцията Прокуратура се употребява дружно в композиция с кафяви медии в опит за налагане на напън ", сподели Петков.

Той изрази персоналното си мнение, че в случай че Коцев " не беше подал сигнал против основния прокурор, тези фотоси нямаше да излязат ".

По думите му една огромните неточности, които той персонално е позволил е " недооценяването на обстоятелството, че когато се опре до действително предаване на власт, те не са подготвени ", визирайки водачите на ГЕРБ и Движение за права и свободи.

" Борисов се опасява от обикновено правораздаване поради остарели неточности. Пеевски държи Прокуратурата и не желае да я пусне. И в тази тяхна обща симбиоза, единият подсигурява, че Борисов няма да има проблем, а другият подсигурява с гласовете си, че промяна няма да се случи ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР