Снимките от въпросната среща не са тайни и са публикувани

...
Снимките от въпросната среща не са тайни и са публикувани
Коментари Харесай

Пресни снимки на трапеза показват колко близки са Николай Василев и царя

Снимките от въпросната среща не са секрети и са оповестени в обществените мрежи от Ирена Комитова. Царят и Василев са в компанията на няколко дами на конгрес. Дали са си говорили за събитието обаче няма по какъв начин да бъдем сигурни.

Едно е ясно - три седмици по-късно Трифонов печели изборите с дребна преднина пред ГЕРБ и сходно на Борисов излиза от Фейсбук екрана и афишира своето предложение за кабинет от специалисти, които приказват езици. Говори за детски градини. За космоса. За правосъдна промяна - ни дума. За Гешев - ни дума.

Но пък твърдостта на Трифонов беше ясна - ще ръководят сами и който желае, дано ги поддържа. Толкова.

Кой обаче е Николай Василев, който таман през вчерашния ден съобщи, че в никакъв случай не се е чувствал по-готов да бъде министър председател и за какво това буди въпроси, че дори и терзания?

Политическата кариера на Николай Василев стартира в държавното управление на Национална движение „Симеон Втори", което някогашният министър председател Симеон Сакскобургготски образува през 2001 година. Първият висок пост, който Делян Пеевски заема без какъвто и да било стаж, му е даден точно от Василев. Пеевски прави първите си стъпки в политиката в младежкото Национална движение „Симеон Втори".

По време на “царското правителство”, от което Василев е част, се приватизира държавната телефонна компания БТК и стартира модернизацията на БДЖ с пазаруването на първите мотриси " Сименс ". Василев взе участие и в държавното управление на Тройната коалиция.

.

Скандалната фотография от преди три седмици хвърля още една сянка на подозрение до каква степен чисти са желанията на Трифонов и “Има подобен народ” - царя, Василев и дамите от фотоса обядват в обичан на Делян Пеевски клуб - Кристал палас. Твърди се, че там е показан като бъдещия министър председател, макар че 11 юли тогава е надалеч, предизборната акция тече, а резултатите - не са напълно ясни. Поне не за всички.

Джесика Вълчева
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР