Снимките на сериала Короната, който е за кралица Елизабет Втора

...
Снимките на сериала Короната, който е за кралица Елизабет Втора
Коментари Харесай

Спряха снимките на сериала Короната

Снимките на сериала " Короната ", който е за кралица Елизабет Втора и фамилията й, стопираха краткотрайно поради гибелта на монарха, заяви Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Смъртта на кралица Елизабет II и новият престолонаследник 64
Питър Морган, сценаристът на телевизионния сериал, който се излъчва от 2016 година до момента, очакваше фотосите на шестия сезон да бъдат прекратени от почитание към кралица Елизабет Втора.

" Короната е любовно обръщение към Елизабет Втора и към този момент нямам какво да прибавя, единствено безмълвие и почитание. Очаквам да спрем да снимаме в символ на респект към нея ", сподели Морган пред " Дедлайн ".

Когато " Короната " потегля по стрийминг платформата Нетфликс през 2016 година, основателите на сериала декларират, че екипът ще прекрати фотосите за нескончаем интервал от време при положение на гибелта на кралицата.

Елизабет Втора умря в четвъртък на 96-годишна възраст в замъка Балморал в Шотландия. Тя е най-дълго властвалият монарх в английската история - 70 години и 7 месеца. След кончината й на трона се възкачи най-големият ѝ наследник - 73-годишният Чарлз, който одобри името Чарлз Трети.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР