Снимките на новия филм на Стефан Командарев започнаха днес в

...
Снимките на новия филм на Стефан Командарев започнаха днес в
Коментари Харесай

Започнаха снимките на новия филм на Стефан Командарев в Шумен

Снимките на новия филм на Стефан Командарев започнаха през днешния ден в Шумен. Символичният старт на снимачния развой беше даден в центъра на града, оповестиха от общинската администрация.

След „ Посоки “ и „ В кръг “ това е третият филм от трилогията на режисьора Стефан Командарев. Лентата споделя за пенсионирана учителка, станала жертва на телефонни измамници. Главната роля е поверена на актрисата Ели Скорчева, която след 30-годишно спиране още веднъж се завръща на огромния екран.

Част от креативния състав на продукцията са още Асен Блатечки, Герасим Георгиев – Геро, Иван Бърнев, Стефан Денолюбов и други звезди на българското кино, както и артисти от шуменския спектакъл.

Локациите, където ще се снима филмът на Стефан Командарев, са в целия град – по улиците, жилищна кооперация в центъра, залата на Симфониета – Шумен, читалище, учебно заведение и други

„ Месец март ни изненада с малко по-студено време от нормалното, макар че сме привикнали да работим при всевъзможни условия. Първите фрагменти към този момент са снимани в подножието на стълбите за паметника „ Създатели на българската страна “, а по проект фотосите би трябвало да завършат на 17 април ”, изясни Стефан Командарев.

От екипа се обръщат към шуменци с молба да проявят схващане, когато се постанова да се вкарат ограничавания за автомобилното придвижване по някои от улиците на града. За измененията жителите ще бъдат навреме осведомени както посредством медиите, по този начин и със специфични табели на място, допълват от общинската администрация.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР