Снимките на най-новия игрален сериал, продуциран от Българската национална телевизия

...
Снимките на най-новия игрален сериал, продуциран от Българската национална телевизия
Коментари Харесай

Започнаха снимките на новия сериал на БНТ Те, вълните

Снимките на най-новия игрален сериал, продуциран от Българската национална телевизия - актуалната фамилна драма в шест епизода " Те, вълните ", започнаха предходната седмица в региона на Южното Черноморие.
" Те, вълните " е по концепция на актрисите Теодора Духовникова и Койна Русева, които извършват две от основните функции в продукцията дружно с Радина Кърджилова и Мария Каварджикова. В актьорския състав феновете на Българската национална телевизия ще видят още доста обичани кино- и театрални звезди - Юлиан Вергов, Ивайло Христов, Иван Бърнев, Димитър Баненкин, Георги Гоцин, Йордан Ръсин, Георги А. Богданов, Дария Симеонова и други
Режисьори на сериала " Те, вълните " са Неда Морфова и Петър Крумов. Сценарийният екип включва Рене Карабаш (Ирена Иванова), Неда Морфова, Петър Крумов и Димитър Христов-Кевин, а оператори са Георги Андреев и Орлин Руевски. Снимачният развой ще продължи доникъде на юли с местоположения на Южното Черноморие, в София и в Костенец. Изпълнителен продуцент на сериала е " Дъ Гууд Къмпани ".
Сюжетът на " Те, вълните ": Дори разкъсвано от интриги и злоба, фамилията се оказва финален кей за индивида. Аристократична майка (София) и трите й дъщери (Вяра, Надя и Люба) живеят своя " съвършен " бохемски живот в лятната си вила на брега на морето. Неочаквано се случва случай с доста незнайни, в който умира брачният партньор на една от дъщерите. Това разклаща фамилията и една по една стартират да изплуват техните надълбоко защитавани секрети. Грешките, осъществени в предишното и сегашното, стартират да взимат своите жертви и София и дъщерите й ще бъдат принудени за първи път да застанат една до друга.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР