Снимките на Mamma Mia: Here We Go Again! започнаха вчера

...
Снимките на Mamma Mia: Here We Go Again! започнаха вчера
Коментари Харесай

Започнаха снимките на Mamma Mia: Here We Go Again!

Снимките на " Mamma Mia: Here We Go Again! " започнаха през вчерашния ден в Хърватия, заяви българският сътрудник на Universal Pictures.

В продължението добре познатите герои още веднъж ще посетят приказния гръцки остров Скопелос, с цел да го залеят с песните на ABBA, а към завръщащите се в продукцията артисти се причислява и звездата от " Пепеляшка " и " Зад кормилото " Лили Джеймс. Английската актриса сиграе младата Дона (Мерил Стрийп).

Оператор е номинираният за " Оскар " американец Робърт Йоуман ( " Гранд Хотел Будапеща " ), а продуценти са Джуди Креймър и Гари Гецман, които са измежду основателите на първия филм.

 Снимка 309285

Британката Креймър също по този начин е продуцент и основател на едноименния знаменит мюзикъл, игран от 1999 година насам стотици пъти на сцена в разнообразни страни - в над 440 градове допълнително от 40 страни на 6 континента.

Тя споделя: " Толкова се вълнувам, че невероятният автентичен актьорски състав ще се завърне и нямам самообладание да посрещна новите артисти на снимачната площадка. Беше доста занимателно да търсим новите попълнения и ще бъде същинско наслаждение за екипа да опознае героите, тяхното минало и настояще и да продължим да описваме историята оттова, където я оставихме. И още веднъж да я пресъздадем с песните на ABBA. "

48-годишният британски режисьор Ол Паркър е сценарист и режисьор на продължението на кинохита отпреди 10 години, направил боксофис от над 600 милиона щатски $. Паркър е прочут на феновете със сюжета на " Най-екзотичният хотел Мариголд " (2011), както и с режисьорския си дебют " В един момент " (2005).



Шведските музиканти от " АББА " Бени Андершон и Бьорн Улвеус още веднъж ще се погрижат за музиката във кино лентата и ще бъдат изпълнителни продуценти на продукцията.

В новия филм още веднъж ще забележим Мерил Стрийп като Дона, Джули Уолтърс в ролята на Роузи и Кристин Барански като Таня. Аманда Сайфред и Доминик Купър също ще се превъплътят в Софи и Скай, а Пиърс Броснан, Стелан Скарсгард и Колин Фърт още веднъж ще играят тримата евентуални татковци на Софи: Сам, Бил и Хари.

Премиерата в България е на 20 юли 2018 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР