Снимките на любовното риалити Ергенът“ 3 вече приключиха Участници и екип

...
Снимките на любовното риалити Ергенът“ 3 вече приключиха
Участници и екип
Коментари Харесай

Още не сме го гледали! Но ерген № 3 вече си избра годеница

Снимките на любовното риалити „ Ергенът “ 3 към този момент завършиха

Участници и екип се върнаха в родината. Едно от най-гледаните шоута по ефира на Би Ти Ви завършиха фотосите на гръцкия остров Родос.

Новост е хеликоптерната площадка, която е в центъра на приказното имение, където живеят участничките в шоуто. Целта на дамите този път е предприемачът Александър Младенов.

Той към този момент си е избрал избраница, оповестяват от кухнята на хитовото предаване. Името й обаче се пази в загадка.Коя е  щастливката, спечелила сърцето и ръката на предприемача, остава тайнственост до последния епизод,

който ще се излъчва напролет. Тайната ще пази освен екипът на шоуто, само че и момите, които вземат участие в предаването.

И този път сантименталното издание наблюдава пътят на двадесетте моми към сърцето на един единствен мъж. В края на пътешествието Александър би трябвало да открие дамата на фантазиите си и да я направи своя брачна половинка.

През целият трети сезон участничките ще се опознават в първокласното имение, в което ще живеят. Те ще се намират във вълшебна конюнктура, ще пътуват до екзотични кътчета и вземат участие в спорове, които водят до елиминирането им.

Главозамайващият триумф на изданието още веднъж ще радва почитателите му, дават обещание уредниците. А водещият Наум Шопов се смята за най-големият печеливш, към този момент трета година. И това е самата истина, тъй като потомственият артист и сегашен лекар прибира освен величествен хонорар.

Но остров Родос той още веднъж е с жена си Теа и дъщеричката им. Двамата са снимали и онлайн издание на любовния формат.

Източник: Лупа.бг

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР