Снимките на хитовата кралска драма Кралицата“ на Netflix ще бъдат

...
Снимките на хитовата кралска драма Кралицата“ на Netflix ще бъдат
Коментари Харесай

Netflix спира снимките на „Короната“ от уважение към покойната кралица

Снимките на хитовата кралска драма „ Кралицата “ на Netflix ще бъдат прекратени от почитание към кралица Елизабет II, която умря на 8 септември на 96-годишна възраст, заяви БГНЕС.

Филмът на продуцента Питър Морган се основава на живота, кариерата и цялостното завещание на 96-годишната кралица, която служи на Англия в продължение на 70 дълги години като най-дълго управлявалият монарх в историята.

В публично изказване, направено минути откакто Бъкингамският замък заяви за гибелта на кралицата, Морган съобщи: " Короната " е любовно писмо към нея и към този момент нямам какво да прибавя, единствено безмълвие и почитание ". Той добави още: " Затова и ние ще спрем да снимаме от почитание ".

Следващият сезон на сериала се чака да излезе в Netflix през ноември, като фотосите за идващия сезон ще бъдат спрени от Морган.

По-рано режисьорът на " Короната " Стивън Далдри съобщи, че в случай че сериалът към момента се излъчва, когато кралицата почине, екипът ще го приключи.

" Никой от нас не знае по кое време ще пристигна това време, само че би било вярно и подходящо да покажем почитание към кралицата. Това ще бъде просто отдаване на респект и знак на почитание. Тя е международна фигура и това е, което би трябвало да създадем. Тя е изключителна жена и хората ще бъдат смутени ", сподели Далдри пред „ Deadline “ през 2016 година

По време на петте сезона на " Короната " в ролята на кралица Елизабет на разнообразни стадии от живота ѝ се включиха разнообразни актриси, като Клеър Фой, Оливия Колман и Имелда Стаунтън получиха шанса да показват историческия монарх.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР