Снимките на Bond 25 бяха подновени миналата седмица, след като

...
Снимките на Bond 25 бяха подновени миналата седмица, след като
Коментари Харесай

Какви ги върши Джеймс Бонд в Ямайка

Снимките на Bond 25 бяха възобновени предходната седмица, откакто бяха прекъснати за няколко седмици поради случай с Даниел Крейг .
 Bond 25, Даниел Крейг и за какво преустановиха фотосите за Джеймс Бонд
Какво се е случило с Даниел Крейг в Ямайка

Да си Джеймс Бонд не е по никакъв начин елементарно

Наложи се артистът да претърпи интервенция в региона на глезена, само че към този момент всичко е наред. За да подгреят почитателите на Агент 007, продуцентите на кино лентата взеха решение да разпространят видео, което демонстрира по какъв начин са снимани някои от сцените в идния филм.

Сцените от късото видео са откъслечни, само че ни потапят в атмосферата на Ямайка , където и са снимани. Виждаме Даниел Крейг, Джефри Райт , чийто воин ще се споделя Феликс Лейтър, както и по какъв начин режисьорът Кари Фукунага дава инструкции на актьорите.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от James Bond 007 (@007) на Юни 17, 2019 в 2:38 PDT

Според HYPEBEAST, Джеймс Бонд е в Ямайка, където се любува на пенсионирането си. Той обаче е помолен от сътрудника на Централно разузнавателно управление на САЩ Феликс Лейтър да се включи задача, с цел да избави академик, който е бил похитен от незаконна организация.
 Рами Малек, Джеймс Бонд, Bond 25 и ще взе участие ли артистът във кино лентата
Ще забележим ли Рами Малек в идващия филм за Джеймс Бонд

И каква ще бъде ролята му

Интересното е, че точно по време на фотосите в Ямайка Даниел Крейг претърпя неприятния случай, който го извади от строя. Във видеото не виждаме Рами Малек , който би трябвало да бъде и злодеят в Bond 25, само че това е по този начин, тъй като той се е включил към фотосите след сцените в Ямайка. Очакваме премиерата на кино лентата през април 2020 година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР