Снимките на близо 50 мъже, издирвани от полицията по обвинения

...
Снимките на близо 50 мъже, издирвани от полицията по обвинения
Коментари Харесай

В Перу измислиха интересен начин за борба със сексуалното насилие

Снимките на близо 50 мъже, търсени от полицията по обвинявания в разнообразни полови закононарушения, бяха закачени в общо 96 учебни заведения в столицата на страната, предава държавната новинарска организация " Андина ".
Обявите за търсене бяха залепени както в образователните заведения, по този начин и отвън тях. На тях с изключение на лицето и името на обвинените е посочена още премията за откриването им и номера за незабавни повиквания. Целта е учениците да осведомят полицията при положение, че виждат някой от обвинените в региона си, съобщи БГНЕС.
Постерите са част от акцията за попречване на половата корист против малолетни в страната. Акцията включва още слагането на спомагателни 36 камери за сигурност в някои от учебните заведения, както и активизирането на повече от 800 служители на реда, които да патрулират из столицата Лима.
Според данните, представени от ежедневника " Ла Република ", единствено през първото тримесечие на 2017 година в южноамериканската страна са били подадени близо 1800 сигнала за полово посягане. В 1 185 от случаите, жертви са станали млади девойки на възраст сред 0 и 17 години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР