Снимките на бебета, публикувани от техните родители в социалните мрежи,

...
Снимките на бебета, публикувани от техните родители в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Млад татко умили мрежата със СНИМКА, но беше попарен от коментар

Снимките на бебета, оповестени от техните родители в обществените мрежи, умиляват потребителите и незабавно се снабдяват с куп лайкове и голям брой положителни мнения. Но в действителност не всички гледат на непознатите деца с сходно трогване. Такива хора просто не оставят мнения под сходни изявления.

Наскоро обаче имаше случай с човек, попаднал на фотография на новородено бебе в обществената мрежа, който без възторг и трогване, решил да напише коментар под фрагмента и с това избавил живота на бебето. Ето какво тъкмо се е случило:

На всички е известно, че мъжете са доста по-чувствителни към дъщерите, в сравнение с към синовете си. Те са подготвени да се радват безусловно на всяка дреболия - занимателни мимики, усмивка, придвижването на мъничките пръстчета на бебето... И доста постоянно качват фотоси с дребните си момиченца в обществената мрежа. Както правел и героят на тази история. След като изкъпал щерка си, той не се сдържал и ѝ направил няколко фотоси, които бързо качил във Facebook. Сред хората, видели и коментирали обявата, бил и един педиатър, който не се бил трогнал от благите фотоси, само че забелязал нещо неправилно, а точно първи признаци на жълтеница.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР