Снимките, които измамникът Спас Василев използва за фалшивия профил във

...
Снимките, които измамникът Спас Василев използва за фалшивия профил във
Коментари Харесай

Мъжът от снимките на Спас-Александър - французин от Лион

Снимките, които измамникът Спас Василев употребява за подправения профил във фейсбук " Александър Николов ", са взети от регистрацията в същия уебсайт на млад французин от Лион.

Мъжът се споделя Александър Мартинез, а в профила си в обществената мрежа написа, че живее във френския град, предава бТВ.

Французинът е оповестил, че работи за " Еър Франс ".

Днес ГДБОП заключи подправения профил на Василев. На водещата фотография на страницата му има известие, на което написа, че страницата е конфискувана от ГДБОП-МВР, тъй като е употребена за закононарушения.

Полицията през вчерашния ден задържа измамникът, който завлече хора с хиляди левове, с помощта на обещанията се за евтини самолетни билети.

Василев е родом от Кочериново и е разгласен за общодържавно търсене през 2012 година, а през 2016 година по искане на Софийска районна прокуратура е пуснат за търсене в Шенгенската осведомителна система.

Той е упрекнат за машинация по дело от 2012 година във Варна за 490 лева Срещу него има стартирани следствия в София, Благоевград, Дупница и Варна, като нито едно от тях не е било прекъснато, а единствено тези от Благоевград и Дупница са против незнаен причинител. Разследването, за което е арестуван Василев, е от Варна.

Разследванията против арестувания ще бъдат обединени в едно дело и прокуратурата в понеделник ще изиска от съда той да остане за непрекъснато в ареста.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР