Снимки: Туитър11-месечният баща Захари Бенет бе хвърлен от баща си

...
Снимки: Туитър11-месечният баща Захари Бенет бе хвърлен от баща си
Коментари Харесай

Баща хвърли 11-месечното си дете в реката. Красива полицайка се хвърли във водата, а после...

Снимки: Туитър

11-месечният татко Захари Бенет бе хвърлен от татко си Еко в   реката в Радклиф, Англия. 

Без да губи време, красивата полицайка Джесика Воелс скочила във водата и извадила бебето, което е откарано в болница. Въпреки напъните на лекарите обаче, детето е умряло. 

23-годишният татко на Захари - Зак Еко, в този момент е съден за ликвидиране.



" Тя скочи в реката, с цел да се опита да избави детето. Просто извънредно. Сержантът й й писа, че малко на брой са претърпели това през целия си живот. Хората пишат, че се надяват, че тя е добре. Те са доста горди с нея. ”, съобщи майката на Джесика - Джули Маккормик.



Смелото момиче, което се хвърлило във водата, с цел да избави детето, попадна в светлината на прожекторите.  Наред с похвалите обаче, Джесика би трябвало да издържи и  на сексистките мнения, които последвали след случая, съобщава Daily Mail.

В отговор на обява за случая, оповестена в обществена група в Манчестър, един човек е написал: „ Е, в случай че в миналото би трябвало да ме извадят от реката и нуждая се от изкуствено дишане уста в уста, тогава ще е по-добре да съм в Радклиф. ” 

И това надалеч не е единственият коментар от този тип.

„ Изглежда, че би трябвало да се срещнем, с цел да й благодаря персонално. Може би прегръдка и тогава ще забележим по какъв начин ще продължи. ”, написа различен консуматор във фейсбук, написа Life.ru.

На Джесика са почнали да досаждат и други хора, и тя се принудила да изтрие персоналния си акаунт в Туитър. 

Но има консуматори, които поддържат момичето. Един от тях написа: " Няма значение по какъв начин наподобява. Някои мнения са напряко гнусни. Тя въпреки всичко се хвърли във водата, с цел да опита да избави детето... ".

Превод: „ Петел ”

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: