снимки: Трафик НюзСпециализираните полицейски сили на Пловдив, които днес трябваше

...
снимки: Трафик НюзСпециализираните полицейски сили на Пловдив, които днес трябваше
Коментари Харесай

Инфарктна ситуация: Дете си глътна езика и колабира пред погледа на командосите на Пловдив

снимки: Трафик Нюз

Специализираните полицейски сили на Пловдив, които през днешния ден трябваше да обезвреждат " рискови нарушители "  и да покажат професионални техники на самозащита, сега са изправени пред същинско предизвикателство.

 Дете, пристигнало на демонстрациите на елитните командоси на Пловдив, си глътна езика и колабира пред погледа на всички присъстващи, предава Трафик Нюз.



Пред изпадналата в потрес майка на детенцето бащата пръв му изкара езика, съобщи кореспондент на  TrafficNews.bg . След като изплака, за жалост, детето още веднъж припадна и отново си глътна езика. Тогава се намесиха и познавач силите, дружно с шефове на полицията в Пловдив, инспектори от КАТ и разтревожени жители.

Преди минути на мястото пристигна и кола за спешна помощ, която откара 4-годишния Павел в болница. Всички на място се молят и се надяват детенцето да се оправи.

На паркинга пред спортна зала „ Чайка “ сега по случай своя професионален празник – Архангеловден, елитните командоси на Пловдив изпълняват спецоперации на висока скорост.

 



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР