Снимки: TraficNews.bgИгра с огън е довела до трагичния инцидент с

...
Снимки: TraficNews.bgИгра с огън е довела до трагичния инцидент с
Коментари Харесай

Игра с огън предизвикала трагедията с двете дечица в Пловдивско

Снимки: TraficNews.bg

Игра с огън е довела до трагичния случай с две починали деца край пловдивското село Устина. Това заяви пред TraficNews.bg кметът обитаемото място Нели Бундева.
 

Жертвите са момиченце на 6 години и момченце на 4 години.
 
Три деца са били оставени сами във фургон в землището на Устина сред Кричим и Куртово Конаре. Собственикът на фургона ги подслонил дружно с техните майка и татко. Родителите обаче оставили децата в помещението. След игра с открит огън, е зародил пожар.

 
„ Хора от околните ниви са видели пушека и се притекли на помощ. Когато отворили вратата, към този момент било късно ”, заяви още Нели Бундева.
 
В болница са превозени 28-годишната обитателка на помещението, дружно с 2-годишното й дете.
 
" В Клиниката по изгаряния на УМБАЛ " Свети Георги " е и мъж на 37 години. И тирамата нямат обширни изгаряния, наранени са лицата и ръцете им. Вдишали са дим и токсични газове. Възрастните са в потрес. На тримата пациенти предстоят съвещания с УНГ и очни лекари. ", оповестиха за TrafficNews.bg от УМБАЛ " Св. Георги ".
 
Докато помагал на майката и детето е потърпевш и 41-годишният притежател на парцела и на отдадения чартърен фургон. Той е откаран за обзор в поликлиниката в Кричим.
 
„ Местопроизшествието е непокътнато. Извършва се оглед от чиновници на районно управление (на МВР) – Стамболийски ”, оповестиха от полицията. Районът е отцепен.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР