Снимки: trafficnews.bg56-годишният Красимир, който сложи край на живота си в

...
Снимки: trafficnews.bg56-годишният Красимир, който сложи край на живота си в
Коментари Харесай

Стана ясно защо се е самоубил Краси от Пловдив

Снимки: trafficnews.bg

56-годишният Красимир, който постави завършек на живота си в пловдивския жк Кючук Париж, три седмици наред се канел да предприеме съдбовната крачка. Припомняме, че по-рано днес мъж скочи от четвъртия етаж на жилищен блок на улица „ Стефан Стамболов “. Починалият е имал здравословни проблеми и бил кьорав.

``
реклама

Краси Добрев е бил болен от диабет. Преди месец е получил инфаркт на очите и единствено за ден е ослепял изцяло. След загубата на зрението си пловдивчанинът е изпаднал в меланхолия. Пред съседи ежедневно е споделял, че не може да живее по този метод, пише trafficnews.bg.

„ Бай Иване, ще сложа завършек на живота си! Не се устоя ”, повтарял три седмици поред Красимир пред свия комшия Иван.

„ За него се грижеха майка му и сестра му. Понякога го извеждаха на открито на пейката пред блока. Услужвах им с инвалидната ми количка, с цел да го разхождат. Аз го открих тази заран, беше към седем часа ”, описа пред наш кореспондент комшия на Краси.

Добрев е бил ерген, нямал и деца. От 18 години бил незает. Хващал се е по бригади за седмица две. Помагал при поправки в блока, на съседи. Живеел с майка си, която му пособия. Преди дни мъжът е получил решение от ТЕЛК за инвалидна пенсия.

„ Скромен, вежлив и доста добър човек. Отърва се от тъгите си, доста страдаше. Ще липсва на всички съседи ”, добавя комшията на Добрев.
 



 Самоубийство в Кючука! Мъж скочи от четвъртия етаж







 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР