снимки Това е женския вариант на Плевнелиев, имахме вече един

...
снимки Това е женския вариант на Плевнелиев, имахме вече един
Коментари Харесай

Костадинов: Мария Габриел е женския вариант на Плевнелиев

снимки

Това е " женския вид " на Плевнелиев, имахме към този момент един подобен казус или президент, това съобщи водачът на “Възражздане ” Костадин Костадинов във връзка възможната номинация на Мария Габриел за министър-председател. “Не желая да си представям изобщо какво би се случило с един сходен различен опит ", посочи Костадинов и добави, че ще бъдат спестени медиаторите, съобщи news.bg.

" Вместо да се постанова да носят от американското посолство в Министерския съвет, непосредствено можем да преместим дори Министерския съвет на " Козяк " 16 ", заяде се той.

Костадинов бе безапелационен, че няма по какъв начин " Възраждане " да утвърди кандидатура като Мария Габриел.

" В съответния случай платформата и програмата на ГЕРБ е ясна - дори през днешния ден чухме изказване от ръководителя на Народното събрание Росен Желязков за това, че би трябвало безусловно в доста незабавен порядък, ексклузивен съвсем, да се одобряват законопроектите, които целят влизането на България в еврозоната. Какво има да приказваме повече оттук нататък, по какъв начин бихме могли да подкрепим държавно управление, което се показва изрично против волята на една голяма част от българските жители ", посочи Костадинов.

Той уточни, че при изискване че е импортирана подписка за референдум всеки подобен диалог би трябвало да мине през доста необятно публично разискване, а това не се случвало.

Той означи, че за " Възраждане " би била неприемлива и възможна номинация на Мария Габриел за министър председател, каквато информация се появи по-рано през днешния ден в медиите.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР