Снимки: struma.bgОтрупани с плод круши цъфнаха като в разгара на

...
Снимки: struma.bgОтрупани с плод круши цъфнаха като в разгара на
Коментари Харесай

Истинско чудо се случи в двора на бившия кмет на село Места

Снимки: struma.bg

Отрупани с плод круши цъфнаха като в разгара на пролетта в село Места, община Банско. Странното събитие се случи в овощната градина на някогашния кмет на селото Румен Боденов.

„ Не бях ходил няколко дни в градината и в събота взех решение да обера крушите. Когато отидох, не можах да допускам, дърветата бяха побелели от цвят и отрупани с плод, такова нещо виждам за пръв път, чел съм за други места, че в Кюстендилско цъфтят череши и прочие, само че на мен да ми се случи си е напряко огромна изненада ”, описа пред struma.bg Боденов, който даде и собственоръчно направените фотоси на градината.



„ Есента върви много топла досега, а няма и превалявания, несъмнено това е една от аргументите. Иначе старите хора споделят, че в случай че цъфтят дървета през есента, зимата ще е студена, в случай че има и повечко сняг, ще е идеално за лов ”, споделя с необятна усмивка Румен Боденов, който е един от най-запалените ловци в локалната дружинка и към този момент е в положение на непрекъснат прилив на адреналин, откакто в събота започва лова на диви свине.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР