Снимки: струма.бгБорис С., Галина Б. и Надка В. са пострадалите

...
Снимки: струма.бгБорис С., Галина Б. и Надка В. са пострадалите
Коментари Харесай

Снимки и гореща информация за мелето край Разлог

Снимки: струма.бг

Борис С., Галина Б. и Надка В. са потърпевшите в злополуката край с. Баня, Разлог. Това съобщи струма.бг.

``
реклама

Както съобщихме, злополука стана на пътя Разлог-Белица-Юндола малко преди 18 ч. при разклона за с.Баня-север. Удариха се BMW с пазарджишка и Пежо със софийска регистрация, след удара първият автомобил е изхвърчал от пътя. 



Всички потърпевши са от София. Те са пътували дружно в един автомобил. Транспортирани са в МБАЛ- Разлог за оказване на помощ. С травма на раменен пояс и мишница е 50-годишният Борис С., с контузия на главата е 50- годишната Галина Б. а другата потърпевша - 70 годишната Надка В. е с фрактура на предмишница. Без пострадвания са двамата младежи, които са пътували в другия автомобил.

Причините, довели до ПТП- то, занапред ще се обясняват. По първична информация отнето преимущество е станало причина за случая. 

Движението в региона на ПТП- то се реализира в едната лента за придвижване и се контролира от пътни служители на реда към РУ- Разлог.
 



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР