Снимки: strelabg.comПодаден е сигнал на телефон 112, защото нервните движения

...
Снимки: strelabg.comПодаден е сигнал на телефон 112, защото нервните движения
Коментари Харесай

Изгубен пръч вдигна цял Шумен на крак

Снимки: strelabg.com

Подаден е сигнал на телефон 112, тъй като нервните придвижвания на животно са били причина за случай, написа strelabg.com

Фактът, че животното се намира на метри от булеварда и колите – самичък по себе си е излагал както водачите, по този начин и четириногото на заплаха. Видимо уплашеното животно влезе зад оградата на един от новопостроените комплекси в града и стартира да обикаля нервно, търсейки метод да се скрие от любопитните погледи на минувачите.

Оказа се, че в града няма орган, който да се отзове на подадения сигнал на телефон 112 и пръчът остана да се скита в градската джунгла. Постъпват сигнали на шуменци, че животното е видяно на разнообразни места в града. Появиха се и разтревожените притежатели на пръча, които преди няколко дни са го купили от местността “Чеир дере ” за разплод на козите, които отглеждат.

Когато са прибирали пръча в двора на парцела си, той избягнал и по този начин до през днешния ден към момента е в неопределеност.



“Не ми е за парите, просто се тормозя за животинката, тъй като се лута по улиците и е изплашена “, сподели дъщерята на притежателя на козела. От общинския подслон също имат подготвеност да оказват помощ, когато животното бъде локализирано – те ще го упоят, с цел да не пострада при залавянето.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР