Снимки СКТМ КомфортТри шампионски титли, един сребърен медал и три

...
Снимки СКТМ КомфортТри шампионски титли, един сребърен медал и три
Коментари Харесай

Три титли и общо седем медала за СКТМ Комфорт

Снимки СКТМ " Комфорт "

Три шампионски трофеи, един сребърен орден и три бронзови оценки завоюваха състезателите на СКТМ „ Комфорт “ на националния шампионат по тенис на маса в Полски Тръмбеш.

В конкуренцията участваха към 100 деца от 14 клуба, разпределени в 5 възрастови групи.



Това беше и първи шампионат, който послужи за подготовка преди държавното състезание до 19години за Белослава Балканска след съвсем едномесечно тежко поледуване.

Йоан-Давид Олива бе непогрешим при 11 и 13-годишните и с двете си шампионски трофеи и изявите си затвърди своите позиции на национално равнище, като един от най-хубавите играчи за своята възраст.



Поредно мощно показване записаха 13-годишната Симона Михайлова, както и Микаела Димитрова, която е на 10 години, само че взе присъединяване при 13 и 15-годишните за да срещне по-добри състезатели, които ще допринесат за нейното развиване.

Първи медали от национални шампионати пък взеха 9-годишните Божидар Георгиев и Давид Емилов, а техният съотборник Константин Илиев бе на крачка от това да се причисли към тях в битката за първите три места.



Андрея Якуб, Маргарита Стефанова и Кристина Петрова продължиха да натрупат опит, както и Християн Янев, и едвам във второто си присъединяване на шампионат демонстрираха добра игра.



Поздравления също за Златин Тенев и Рая Христова, които бяха неразделно до децата и помогнаха за тяхното развиване и триумфи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР