Снимки СКТМ Комфорт“СКТМ “Комфорт се представи на традиционното си много

...
Снимки СКТМ Комфорт“СКТМ “Комфорт се представи на традиционното си много
Коментари Харесай

СКТМ „Комфорт“ с медали от държавно

Снимки СКТМ „ Комфорт “

СКТМ “Комфорт ” се показа на обичайното си доста положително равнище и на държавното състезание по тенис на маса до 19 години в Горна Оряховица.



В първият ден от надпреварата в отборната конкуренция варненци завоюваха бронзови медали при юношите. В групата момчетата в състав: Димитър Стефанов, Виктор Димчев и Мирослав Шмидт взеха мачовете си против Марица фест -Пловдив с 3:1 и Пътинженеринг Търговище с 3:0 и изгубиха от ЦСКА София с 2:2 гейма.

Така „ комфортци “ приключиха на второ място в групата и на полуфинала срещнаха миналогодишните първенци от Дигеста-София, пред който отстъпиха с 1:3.



В мач за третото място СКТМ „ Комфорт “ още веднъж игра с ЦСКА и този път реализира победа с 3:1.

В самостоятелното Димитър Стефанов приключи на трето място след трагична загуба от Стефан Димитров (Марек-Дигеста Дупница) с 2:3. Митко завоюва и сребърен орден на двойки дружно с Ерен Бекир от Стоянстрой Пловдив.



Малките очаквания на клуба и националния тим до 13 и 15 години на България също се подредиха измежду призьорите. Мирослав Шмидт (11г) приключи с бронзов орден на смесени двойки с Веда Ниязиева (15г) от Роса-1 Попово, като на четвъртфинала отстраниха опитната двойка Георги Стоянов ЦСКА/Дамла Хасанова Две Могили, като губеха 0:2, само че съумяха да създадат цялостен поврат за 3:2.



Виктор Димитров направи впечатляващо показване и се класира в ТОП 8 при 19 годишните. На крачка от медалите бяха и Людмил Димитров/Александър Кирилов при двойките. Рая Христова (16 г) се класира в ТОП 16 на персонално и двойки с Анна Гудеманова (13 г). Добро показване също за Кирил Спиридонов, Борис Димитров и Виктор Димчев, Тома Николаев, като само неприятният чоп в главната скица не им разреши да намерят място напред в класирането.



Треньорите на варненския клуб Стоян Поппетров и Златин Тенев са извънредно удовлетворени от представянето, поради това че множеството участници на клуба към момента се състезават при 13 и 15-годишните. Това съревнование беше извънредно потребно за струпване на опит и рутина в състезателите.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР