Снимки СКТМ КомфортНов пореден успех за таланти на СКТМ Комфорт.Състезателите

...
Снимки СКТМ КомфортНов пореден успех за таланти на СКТМ Комфорт.Състезателите
Коментари Харесай

Двама таланти на СКТМ Комфорт са в Топ 8 на кръг от Световната купа

Снимки СКТМ " Комфорт "

Нов следващ триумф за гении на СКТМ " Комфорт ".

Състезателите на варненския клуб по тенис на маса Виктор Димитров и Мирослав Шмидт ще спорят за място в полуфиналите на кръга от Световната купа до 13 години, който се организира в италианския град Линяно. 



Виктор Димитров премина решително през груповата фаза след победа с 3:1 над германеца от китайски генезис Понг и триумфи против Грулиеро от Италия и Граур от Молдова. 
В груповата фаза Мирослав Шмидт също безе праволинеен и надви над Летигиери от Италия, Суленсай от Англия и Галан от Испания. 



В първия кръг от главната скица и двамата български тенисисти почиваха. Във втория кръг Виктор Димитров се наложи с 3:0 над италианеца Кампаня, а Мирослав Шмидт в профил вицешампиона от европейското състезание в Страсбург през 2022 година Ноа Тесие от Франция в извънреден мач на доста високо равнище.

  

Днес Виктор и Мирослав излизат в дуелите си за място на полуфиналите. Съперник на Виктор Димитров ще е чехът Ондрей Моравек, а Мирослав Шмидт ще се изправи против Кай-Ченг Чен от Тайван. 

В шампионата до 17 години Кирил Спиридонов попадна в тежка група и не съумя да се класира за главната скица, само че през днешния ден стартира присъединяване си в своята възрастова група до 15 години.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР