Снимки ren.tv 42-годишен мъж нападна бебенце, отряза му главата и

...
Снимки ren.tv 42-годишен мъж нападна бебенце, отряза му главата и
Коментари Харесай

Ексклузивно в Петел! Неописуем кошмар в Русия! Мъж отряза главата на бебенце и хукна да бяга по улицата с част от телцето му

Снимки ren.tv
42-годишен мъж атакува бебенце, отряза му главата и хукна да тича из улиците на съветския град Астрахан с елементи от телцето му. За това заяви Дейли мейл.

``
реклама

Кошмарното закононарушение станало тъкмо откакто освободили от психиатрията  42-годишния Михаил Елински. Той отишъл в дома на сестра си. Заварил 18-месечното бебе в кухнята, сграбчил един нож и нападнал племенница си. След като я  наръгал, отделил главата от телцето й. С главата в ръце Михаил изскочил от къщата и почнал да крещи и да бяга по улицата, където станало  престъплението.
На място незабавно пристигнала полиция. Въпреки заповедите да се спре на място и да се съобщи на органите на реда, Михаил почнал да крещи, замахвал към униформените с ножа, с който умъртвил бебето и най-после се опитал да уцели с него един от служителите на реда. 
Тъй като мъжът бил извънредно нападателен на служителите на реда с е наложило да стрелят по него. В тежко положение психологично болният мъж бил откаран в болница, където по-късно умрял. 


Проверка сочи, че тъкмо преди освобождението на Михаил от болничното заведение за душевно заболели, майката на 18-годишното момиченце е протестирала против излизането на килъра. Като причина тя изтъкнала, че Михаил е извънредно рисков, защото преди шест години той лишил живота на жена.
Превод " Петел "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР