Снимки профили инстаграмНай-романтичното риалити в родния ефир Ергенът“ се оказа

...
Снимки профили инстаграмНай-романтичното риалити в родния ефир Ергенът“ се оказа
Коментари Харесай

Известни физиономии ни заливат от екрана

Снимки профили инстаграм

Най-романтичното риалити в родния ефир „ Ергенът “ се оказа трамплин за участващите в него. Повечето дами съумяха да развият сполучлив инфлуенсърски бизнес, интереса към тях не спада. Виждаме ги като лица в реклами, акции, а тъкмо в този момент част от тях вземат участие и в започващите в средата ма месеца занимателни излъчвания.

Интересът към втория ерген пианистът Евгени Генчев и неговата годеница Валерия не стихва. Те са много канене на събития, в реклами, последно се появиха и като посетители на „ Кой да знае? “. Какво ли не се изговори за тях, само че факт е, че към момента са дружно.

Предшественикът на Евгени Виктор Стоянов пък влиза в „ Денсинг старс “ където ще се бори с не по-малко известни лица. Александра Гърдева пък, която изля хиляди сълзи по него, само че не съумя да завоюва сърцето му влиза да готви при началник Виктор Ангелов “ в Хелс китчън. Наравно с нея се състезават и други известни персони, по този начин наречения „ звезден тим “.



Вече ни припомниха участници в предходни сезони от Кухнята на пъкъла, някои от които много се поизложиха в Черешката на тортата.

Да не приказваме пък за новия сезон на сантименталното шоу „ Един за различен “, предавано в ефира на Нова тв.



Романтичното шоу започва на 14 февруари и този път звездните обири, които медията прави, са веднъж както се споделя. Тези, които не са съумели да се набутат някъде другаде влизат тук, място има. Прагът на шоуто ще прекрачат и Неделчо от „ Игри на волята “ и Ния-Косара от „ Ергенът “ и освен те. Ивайло Герасимов и половинката му, както и участници от „ Сървайвър “, „ Игри на волята “ и къде ли още не. Сигурно пропущаме много, само че ще ги забележим напълно скоро. Само едно се питат феновете: Къде е Виктория Капитонова?

Поне феновете не могат да се оплачат от досада. За всеки по нещо дават ефирите на двете най-гледани малките екрани.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР