Снимки профил инстаграм: Излязоха първи снимки: Ето кой е мъжът

...
Снимки профил инстаграм: Излязоха първи снимки: Ето кой е мъжът
Коментари Харесай

Излязоха първи снимки: Ето кой е мъжът до Йълдъз от „Опасно изкушение“

Снимки профил инстаграм: Излязоха първи фотоси: Ето кой е мъжът до Йълдъз от „ Опасно прелъщение “

Безброй са феновете на турските сериали предавани по нашите малките екрани. „ Опасно прелъщение “ по БТВ е един от обичаните на феновете, а основната героиня Йълдъз, пресъздадена от блестящата турска актриса Еда Едже е най-харесваната.



Актрисата, която по време на разрушителното земетресение в Турция сподели голямо сърце и съпричастност към потърпевшите към този момент е фамилна. Тя се врече във честност на баскетболиста от Анадолу Ефес Бурахан Тунджер.

В профила си в обществената мрежа Еда разгласява фотоси от церемонията, като по този начин направи очевидци на щастливото събитие големия си брой фенове.
Никога не съм била срещу брака
„ Мисля, че откакто навършиш 30 години, основаването на семейство и раждането на деца е умишлен избор. Никога не съм била срещу брака “, показа в изявление екранната Йълдъз, която към този момент се е омъжвала цели девет пъти в телевизионни сериали.



Снимките оповестени в инстаграм са събрали близо милион лайкове и хиляди почитатели пожелават голямо благополучие на любимката си и нейния фаворит.

Толкова доста обичам татко си, майка си, чичо, сестрите си и дамите им. Толкова се веселя, че те имам, показа щастливата младоженка.

Нека Бог да ви пази постоянно щастливи! Нека живеете дълго за такива добродушни хора, които желаят да видят родителите и фамилията си на годежа и сватбите си, които им разрешават да бъдат огромно семейство, което не оставя фамилията си, а се слива с тяхното ново семейство. EDE ECE има големи фамилни връзки и държи на цялото си семейство. Бъдете постоянно щастливи!



Желая ви благополучие и доста красиви години дружно! и още безусловно хиляди пожелания.

Само за часове сватбените фотоси, които разгласява актрисата надвишиха 1 200 000 лайкове.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР