Снимки профил инстаграм и сайт fourseasons: Това е сватбата на

...
Снимки профил инстаграм и сайт fourseasons: Това е сватбата на
Коментари Харесай

Цяла Турция и България говорят за сватбата на десетилетието: 1000 евро за нощувка!

Снимки профил инстаграм и уебсайт fourseasons: Това е сватбата на десетилетието: 1000 евро за нощувка!

Днес звездата на турските телевизионни сериали Еда Едже чества рождения си ден – става на  33 години.

Много щастливи събития се навързаха за актрисата единствено през последния месец.

Първо бе грандиозният край на сагата по БТВ „ Опасно прелъщение “, където тя играе една от основните функции и стана фаворитка на всички фенове и почитатели по целия свят.

Шест сезона преживяваха дружно с нея всички безредици, щастливи и нещастни мигове в живота на героинята й Йълдъз.



Утре е дълго чаканото събитие в живота й, по-точно блестящата женитба със звездата на турския баскетбол Буграхан Тунчер, с който са дружно от 2019 година. Много се приказва в Турция за това събитие и любопитните да видят Еда облечена в блестяща сватбена рокля са хиляди.
Естествено и мястото на събитието не е определено инцидентно.
Това е един от най-луксозните хотели на Босфора, който е бил османски замък от 19 век. Нощувка тук, без екстри и единична стая коства близо 1000 евро. Луксозни стаи и зашеметяваща панорама към Босфора прави мястото привлекателно за всевъзможни всемирски събития.



На сватбата ще кумува собственичката на най-голямата организация за разкриване и ръководство на гении в Турция Гайе Сьокмен, която е и неин управител, както и Мелда Нар и Айшегюл Алдинч.

Малък гаф от страна на Едже на церемонията на премиите на Elle помрачи настроението й. Изказване по отношение на помощта към бедстващите след опостушителното земетресение в Турция през февруари провокира вълна от бурни отрицателни мнения по неин адрес. Наложи се даже актрисата да спре мненията в обществените мрежи, защото непрестанно е заливана с хули и закани.



Eda Ece най след това сподели на ВЕЛИКАТА ТУРСКА НАЦИЯ каква си. Вашата персона не коства 5.

Като си мислите, че това събитие ще бъде закрито с вашите три цента пояснения като вас, грешите. Ти завоюва тези пари поради нас.

Платили сте няколко цента и сте създали няколко изявления в обществените медии, ядосали сте жертвите на земетресението. Засрами се.



За вас няма значение какво носи, каквото и да носи, тя към момента е красива и е помогнала доста по време на земетресението, вместо да хвалите и благодарите на актрисата в страната си, вие я обиждате.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР